Chicago the Musical

Still going strong: Etter mer enn tjue år på Broadway er Chicago fortsatt en av våre favorittermusikaler og en musikal som vi ofte anbefaler og selger billetter til. Innen den amerikanske kunstformen ‘Musikal’ er Chicago Den store amerikanske musikalen.

Med sin tidløse historie av Kander og Ebb, og med sanger som “All That Jazz”, “Razzle Dazzle” og “Cell Block Tango,” forteller Chicago historien om Roxie Hart og hennes uavhengige jakt på berømmelse. Enten det er for første eller femtiende gang, det er alltid riktig å se Chicago!

Vi er glade for å kunne tilby orkesterbilletter til Chicago, for lavere priser enn i teateret. Man MÅ se en musikal på Broadway mens man er i New York. Chicago er definitivt en av våre anbefalinger!

Sofistikert, farlig og sexy. Og ikke minst med mye humor! Chicago er den lengst spilte amerikanske musikalen på Broadway, det er ikke uten grunn.  Da Chicago ble filmet i 2002 med Renée Zellwegger, Catherine Zeta-Jones og Richard Gere i de ledende rollene vant filmen ikke mindre enn 6 Oscars!

Billetter til musikalen Chicago på Broadway kan du bestille her >>

New York Opplevelser

You must be logged in to post a comment.