Thanksgiving Day Parade

Den årlige Macy’s Thanksgiving Day Parade, verdens største parade i sitt slag, finner sted om morgenen på Thanksgiving, dvs den fjerde torsdagen i november.

Den tradisjonsrike paraden startet så langt tilbake som 1924. Paraden som er gratis er vel verdt å få med seg. Den har den største samling heliumfylte ballonger i verden, med kjente og kjære figurer fra Disney til mer moderne superhelter.

Paradens rute:

Paraden starter kl 9.00 på 77. gate og Central Park West. Derfra går den sydover til 59. gate hvor den vender østover til 6. aveny som følges sydover til 34. gate hvor den snur vestover igjen for å ende ved (ikke overraskende) Macy’s, det kjempedigre varehuset ved Herald Square som er paradens sponsor.

Hvor er det best å se paraden fra?

Vi anbefaler å stå langt nord, nær hvor paraden begynner, mellom 77. og 59. gate. Der vil du ha flott utsikt mot de kjempedigre ballongene, og det vil være mindre ventetid til paraden kommer dit du står. Unngå områdene lengst syd, nær Macy’s om du vil se bra og unngå store folkemengder.

 

If you want to book an amazing tour at NYC, please fill out your contact information below!

[wpforms id=”238″]

New York Opplevelser

You must be logged in to post a comment.