Jersey Boys er tilbake!

Det er med begeistring vi kan meddele at Jersey Boys kommer tilbake til NYC! Den Tony Award vinnende musikalen som følger den turbulente historien om suksessfulle Frankie Valli og The Four Seasons, starter med nye forestillinger 22. november på New World Stages, 340 West 50th Street som er i Hells Kitchen.

Opplev musikalske høydepunkter som “Walk Like a Man”, “Can’t Take My Eyes Off You”, “Big Girls Don’t Cry” og mange flere.

Over 25 millioner mennesker verden over har sett musikalen Jersey Boys og det er en musikal du vil ikke vil gå glipp under ditt New York opphold. Det er et show som vil få deg til å si “Oh What A Night!”

Besøk vår Broadway side hvor du kan bestille billetter >>

Jersey Boys
Scene fra Jersey Boys

New York Opplevelser

You must be logged in to post a comment.