Mats Zuccarello blir i Rangers

Mats Zuccarello er fortsatt Rangers-spiller!

Da NHLs trade deadline gikk ut kl 3pm mandag 26. februar var Mats Zuccarello fremdeles en Blueshirt. Trass i ryktene på forhånd om at nordmannen ville bli byttet bort til en annen NHL klubb valgte Rangers å beholde Zucca. Nå er han Blueshirt ihvertfall inntil videre.

Slik gikk det ikke med Rick Nash, Michael Grabner, Nick Holden, J.T. Miller og kapteinen Ryan McDonagh, de ble alle byttet bort til andre klubber. Rangers hadde på forhånd annonsert at de ville kvitte seg med endel spillere, at det er tid for å rydde i spillerstallen og bygge nytt lag i et forsøk på å vinne Stanley Cup. Nå tyder det på at Mats Zuccarello er en del av de planene.

Mats Zuccarello har blitt en publikumsyndling i New York. Zuuuuuuuuk gjaller det i Madison Square Garden når det er Zuccarello som fører pucken fremover for Rangers. Og etter hver scoring. Heldigvis har vi ikke sett den siste Zuccarello-scoringen for Rangers i Madison Square Garden.

Hvis du vil se Rangers og Zuccarello i Madison Square Garden, verdens mest berømte arena? Vi ordner med hotell i New York og billetter til NHL!

[maxbutton id=”2″ url=”https://www.newyorkopplevelser.no/kontakt-oss” ]

 

New York Opplevelser