Book of Mormon

En av musikalene på Broadway vi varmt anbefaler er Book Of Mormon. Den er hysterisk morsom og særdeles treffende i sin samfunnskritikk. Se den!

Book of Mormon er en musikals komedie om to unge mormonske misjonærer som reiser til Afrika for å preke sin religion. Men de to alvorlige unge menn møter på uventede utfordinger fra de innfødte som ikke viser særlig interesse, men tvert imot er mer opptatt av sine egne problemer som AIDS, sult og undertrykkelse.

For den som vil se hysterisk morsom harselas ispedd samfunnskritikk er Book of Mormon en vinner!

Stykket er skrevet av Trey Parker, Robert Lopez, and Matt Stone. Parker og Stone var best kjent for å ha skrevet den animerte kommedien South Park mens Lopez hadde vært med å skrive musikken til off-Broadway musikalen Avenue Q.

Da Book of Mormon hadde premiere i mars 2011 var det etter hele syv år med forberedelser og utvikling. Tiden var blitt godt benyttet for Book of Mormon ble raskt den mest sette og mest suksessrike musikalen på Broadway, den store snakkisen, musikalen alle ville se.

Du også kan se den på Broadway. Billetter til Book Of Mormon kan bestilles gjennom oss, ditt eget billettkontor i New York. Priser fra $69,- Orkesterbilletter fra $99,-

Book of Mormon spilles ved Eugene O’Neill Theatre, i Manhattans Theater District.

Besøk vår Broadway-side >>

 

New York Opplevelser