Opplev New York fra oven med en helikoptertur. Vi lover en fantastisk opplevelse!

Vi samarbeider med norskeide Helicopter Flight Services. De har de beste og mest moderne helikoptrene i New York. Deres Bell 407 helikoptre har 180 graders utsikt fra kabinen og lite støy.

Vi har gode betalingsbetingelser: Du kan vente med å betale helt frem til to dager før turen. Du betaler heller ingen ekstra avgfter på turdagen. Prisen du ser her på siden er prisen du betaler.

Helikoptertur i New York
Pilotene Clive og James tar deg gjerne med på helikoptertur i New York!

Våre turer:

Vår rimeligste tur

The New Yorker

The New Yorker

$239,-

15 minutters helikoptertur i New York City.

Bestseller!

The Ultimate Tour

The Ultimate Tour

$284,-

20 minutters helikoptertur

Den aller heftigste opplevelsen!

The Deluxe Tour

The Deluxe Tour

$365,-

30 minutters helikoptertur

Helikopter og båt kombinasjon!

VIP Air & Sea Tour

VIP Air & Sea Tour

$329,-

Helikopterturen “The New Yorker” pluss én times champagnecruise i New York Bay – “Statue by Night”.

Hvorfor velge oss?

Fordi:

Vi har en eksklusiv avtale med Helicopter Flight Services som eies av nordmannen John Kjekstad. Deres Bell 407 helikoptre har store vinduer og 180 graders utsikt fra kabinen. Dette er de beste helikoptrene for sightseeing i New York!

Ingen får bedre priser hos Helicopter Flight Services enn våre kunder. Vi er garantert billigere enn turoperatører som opererer fra Skandinavia. Vi har også de beste betalingsbetingelsene: Du kan vente med å betale helt frem til to dager før turen og du betaler ingenting ekstra på turdagen.

Vi er et lokalt New York firma som snakker norsk og kan tilby service på stedet om det skulle bli behov for det (f.eks. om dere vil endre noe på reservasjonenen, er forsinket med fly eller annet).