Sport

billetter til nhl new york rangers islanders

Vi hjelper med billetter til sport i New York!
Sport er stor underholdning i USA og sportsgale New York har selvfølgelig lag i alle de store ligaene: Baseball (MLB), basketball (NBA), ishockey (NHL), amerikansk fotball (NFL) og soccer (MLS). New York er dessuten vertskap for US Open i tennis i august/september og New York City Marathon første søndag i november hvert år.

Vi hjelper våre hotellkunder med billetter til sport i New York!

baseball billetter
Citi Field i Queens er hjemmebane for New York Mets

Baseball. Spilles april til september med sluttspill i oktober.

Baseball er den mest populære idretten i New York. Mens det i resten av USA er football som har tatt over hegemoniet, holder baseball fortsatt stand som sport nummer en i New York City. Baseball har en lang historie som går helt tilbake til 1700-tallet. Første klubb var New York Knickerbockers som ble stifet i 1845. Organisert baseball har vært spilt siden 1857 og det har vært profesjonell baseball helt siden 1869! New York har fire profesjonelle lag: New York Mets og New York Yankees som spiller i MLB (Major League Baseball), og Brooklyn Cyclones og Staten Island Yankees, to Minor League-klubber som er veldig populære. Her er billettene langt rimeligere! Unn deg en ekte amerikansk sportsopplevelse og få med deg en baseballkamp mens du er i NYC!

Basketball. Spilles oktober til april med sluttspill i mai og juni.

Amerikansk basketball er best i verden og amerikanere er best i verden på å arrangere kamper. Få med deg en basketkamp mens du er i New York! Den opplevelsen, i en tettpakket arena, er det ingenting som slår. New York har to lag i NBA, The Brooklyn Nets som spiller i flunkende nye og flotte Barclays Center og New York Knicks som spiller i legendariske Madison Square Garden. Det gjør også damelaget New York Liberty og college laget St. John’s Red Storm, en kamp med dem vil også gi deg en tur på innsiden av verdens mest berømte arena, som jo i seg selv er en opplevelse.

nba basketball brooklyn new york
Brooklyn Nets og New York Knicks
NFL New York
NY Giants og NY Jets spiller på MetLife Stadium i New Jersey

Football. Spilles september til desember med sluttspill i januar. Superbowl i februar.

American football, eller amerikansk fotball, er den mest amerikanske av alle sporter og har overtatt hegemoniet som nasjonalsport fra baseball. New York er eneste by som har to lag i NFL, nemlig Giants og Jets som deler mektige Metlife Stadium i The Meadowlands i New Jersey. Footballsesongen er forholdvis kort med kun 17 kamper per lag som er langt færre enn de andre store sportene. Med to lokale lag betyr det at her er hjemmekamp hver uke fra den NFL sesongen starter tidlig i september og til siste uken i desember. Sluttspillet er i januar, og ender med den store Superbowl i februar. Med så kort sesong er det høy rift om billettene som kan være vanskelige å få tak i. Vi i New York Opplevelser har våre kontakter og kan selvfølgelig skaffe billetter til NFL football for våre hotellkunder!

 

Ishockey. Spilles oktober til april med sluttspill i april og mai.

National Hockey League, NHL, er verdens beste hockeliga. Nivået er vanvittig høyt og intensiteten i kampene likeså, særlig når to av de lokale lagene Rangers, Islanders eller Devils braker sammen, da er det full tenning fra pucken droppes og fullt trøkk på tribunene hvor rivalerende supportere forsøker overdøve hverandre. Rangers spiller i legendariske Madison Square Garden i Midtown. Islanders spiller i Barclays Center i Brooklyn. Devils spiller i The Prudential Center i Newark, NJ som har lett adkomst fra Manhattan. Hvilket lag vil du se? New York Opplevelser skaffer NHL-billetter for våre hotellkunder!

Zuccarello billetter
Mats Zuccarello i aksjon for New York Rangers i Madison Square Garden
soccer fotball mls billetter
Red Bull Arena, hjemmebane for Red Bull New York

Soccer. Spilles mars til oktober med sluttspill i november og desember.

Soccer, eller fotball som det jo heter, er definitivt på vei opp i USA. Med Major League Soccer, MLS, som en etablert liga med mange talentfulle spillere, klubber med flotte, nye stadioner, store supporterklubber og mye folk er en fotballkamp noe man bør få med seg under et opphold i USA. Særlig hvis du er her midt på sommeren, da er det ikke er så mye annet som foregår på sportsfronten. Vi har to MLS klubber i New York, det er New York Red Bulls, som spiller på intime Red Bull Arena i Harrison, NJ, og FC New York som spiller hjemmekamper på Yankee Stadium i The Bronx. Legendariske New York Cosmos har etablert seg på nytt og er tilbake i The North American Soccer League som er nivået under MLS. Cosmos spiller sine hjemmekamper på MCU Park på Coney Island.